Skip to main content
Updates

We gaan (tijdelijk) over op Online lessen!

By 14 maart 2020april 14th, 2020No Comments

Door de huidige opgelegde voorzorgsmaatregelen rondom het Corona virus heeft the Piano Academy besloten alle pianolessen vanaf 16 maart online te geven. Dit betekent dat de pianoles alsnog bij jou thuis is zoals je van ons gewend bent, maar nu met je docent op afstand via een online verbinding. Hiermee nemen wij onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Deze wijziging gaat vooralsnog in tot en met maandag 6 april. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

De lessen gaan Online gewoon door

Vanaf maandag 16 maart gaan alle pianolessen op het gebruikelijke lesmoment gewoon door, maar dan online! Alle leerlingen hebben hierover informatie ontvangen per mail en in de week van 16 maart staan we extra paraat om iedereen bij deze overgang naar online te helpen.

 

Proefles volgen

Heb je onlangs een aanvraag gedaan voor een piano proefles, dan kan het zijn dat het wat langer duurt voordat we contact met je opnemen. Proeflessen kunnen ook online gevolgd worden. We streven ernaar zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

 

Vragen?

Mochten er onduidelijkheden zijn of heb je vragen? Dan kun je ons bereiken op info@thepianoacademy en 020 – 2202 187.

Leave a Reply