Skip to main content

Vacature Pianodocent

FIP’s gezocht!

(Fun en Inspirerende Pianodocent)

4-16 uur per week

Yes! We hebben weer plek voor nieuwe docenten om les te geven in:

Amsterdam – Haarlem – Badhoevedorp

 

Ben jij pianodocent en wil je snel aan de slag met nieuwe leerlingen? Zoek je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als docent en werk je graag zelfstandig, maar ook in teamverband? Kijk jij verder dan de zwarte en witte toetsen en geniet jij ervan om je leerling zijn of haar eigen kleur en muzikaliteit te laten ontdekken? Dan zoeken we jou!

Bij the Piano Academy geef je les aan huis bij leerlingen in Amsterdam en omstreken. Je werkt in een blok per wijk en hebt veel vrijheid als het aankomt op lesmateriaal en manier van lesgeven. Naast de reguliere lessen zijn er ook verschillende activiteiten zoals voorspeelavonden. Met een te gek docententeam zet the Piano Academy een nieuwe vorm van lesgeven neer. Door het grote succes groeit de school ontzettend snel en hebben we plek voor nieuwe docenten. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

 

Check snel: Ben jij een FIP (Fun en Inspirerende Pianodocent)?

Elke les bij jou is een feest! Want het liefst benader jij elke leerling op zijn eigen manier. Dat iedere leerling anders is weet jij al lang. Je zoekt muziek die perfect bij je leerling past en toch nét uitdagend genoeg is. Komt een leerling met eigen suggesties? Doe jij wat mee!

Motiveren is jouw middle name. Jij ziet in elke leerling een rizing star. Of dat nou op het niveau is van Claire de Lune of Twinkle Twinkle Little Star.

Heeft de leerling niet geoefend of zit hij/zij in een dipje? Jij weet wel raad! Vandaag geef jij net even een andere les, een ander stuk of improviseert even wat leuke akkoorden de les in. Kan jij. Gewoon zonder voorbereiding.

Jouw fiets is je grootste vriend. Samen reizen jullie door Amsterdam van leerling naar leerling. Een spettertje regen? Ach, dan staat er vast een warm kopje thee op je te wachten op het volgende adres.

Muziek kriebelt bij je tot in je tenen. Van Bach tot Joep Beving, van Für Elise tot Coldplay. Jij vindt het allemaal leuk. Maar nóg leuker is als je leerling na weken oefenen het stuk eindelijk onder de knie heeft en vol trots aan je laat horen. Stiekem doe jij die avond een vreugdedansje.

 

Oh ja, een échte FIP heeft natuurlijk ook:

 • Een conservatorium diploma (klassiek of jazz)
 • Tijdens je opleiding aan het conservatorium methodieklessen gevolgd
 • Minimaal twee jaar ervaring als pianodocent
 • Spreekt vloeiend Nederlands
 • Woont in Amsterdam of omstreken
 • Beschikbaar op één of twee dagen per week tussen 14.00-21.00 uur.
 • Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, of is van plan dit te gaan doen

 

En de beloning?

 • Een FIP behandeling uiteraard! Al jouw lessen worden voor je geregeld zodat jij alleen maar bezig bent met het lesgeven zelf.
 • Lesdagen en tijden zijn altijd in overleg (geef zelf aan hoeveel je wilt werken)
 • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, dus lekker je eigen ding doen
 • De mogelijkheid om onderdeel te zijn van een snel groeiende start-up
 • Een marktconforme vergoeding
 • Eeuwige roem als onderdeel van ons piano team!

 

Word jij onze nieuwe FIP?

Herken jij jezelf als FIP? Geweldig! Stuur dan snel een mailtje waarin jij uitlegt hoe jij deze job gaat rocken! Oh, en doe er dan gelijk ook even een cv bij. Dan nodigen wij je hopelijk uit voor een lekker bakje koffie en maken we snel kennis om te kijken of je in ons team past.

Was deze uitleg niet genoeg? Voor meer info mail je naar Ciska via info@thepianoacademy.nl of je bel je naar 020-2202187.

www.thepianoacademy.nl